جوش زدن همیشه ناخوشایند بوده و هست. و یکی از عوامل استرس و تاثیرات مخرب آن بر پوست محسوب میشود. در این مقاله بطور کامل به این بحث می پردازیم.
🔰برای اطلاع از دستگاه ليزر تيتانيوم 2021 باما تماس بگیرید.🔰
تخریب پوست هورمونی
هنگام استرس بدن هورمونهای استرس را به عنوان بخشی از واکنش حمله یا دفاع تولید میکند. این هورمونها خون را از سطح پوست دور میکند. و آن را برای انرژی دادن به عضلات و اندامها بکار میبرد. استرس دائم، پوست را از اکسیژن و مواد مغذی ضروری جدا میکند. که باعث التهاب و بیماریهای پوستی میشود.
کمبود خواب
خوابیدن برای داشتن پوست سالم اهمیت زیادی دارد. در حین خوابیدن، بدن خود را ترمیم میکند. کم خوابی باعث افزایش سطح کورتیزول میشود. که در کنار بیش فعالی غدد چربی، خوابیدن را نیز دشوارتر میکند. ترکیب کم خوابی و استرس بسیار خطرناک است. و منجر به تضعیف سیستم دفاعی بدن و ایجاد چینوچروک روی آن میشود. و رهایی از عادت های اضطراب آور سختر میشود.
استرس و سرطان!
مثلا استرس، میتواند خطر ابتلا به سرطان پوست را بیشتر کند. بطور کلی؛ سیستم دفاعی بدن را تضعیف میکند. و واکنش سیستم دفاعی در برابر سلولهای سرطانی نیز تحت تأثیر قرار میگیرد. حتما کرم ضدآفتاب مصرف کنید. چون؛ بهترین ابزار دفاعی است. اما روش های مقابله با استرس را پیدا کنید. تا سیستم دفاعی خود را قوی نگه دارید.
🔰برای اطلاع از دستگاه ليزر موهاي زائد پالاديوم سه طول موج الكساندرايت دايود انديگ ٢٠٢٢ به شماره های ذکر شده، مراجعه کنید.🔰
پیری زودرس با استرس
هورمونهای استرسزا سرعت پیری پوست را افزایش میدهند. چون بدن شما بجای مبارزه با عوامل مخرب پوست نظیر اشعه فرابنفش، دود سیگار و آلودگی، درگیر مبارزه با استرس نیز شده است. شما در پوست خود سیستمهای دفاعی طبیعی بسیار زیادی دارید. و اگر آنها را به خاطر استرس درونی کاهش دهید.