از آنجایی که؛ امروزه استفاده از لیزر از بهترین و مؤثرترین روش های رفع موهای زائد محسوب میشود. و همچنین؛ تنها راه حذف موها بصورت دائمی و طولانی مدت بوده. بنابراین؛ طرفداران بسیار زیادی هم پیدا کرده است. شاید برای شما هم سوال باشد، که لیزر موها برای چه کسانی مضر است؟ در ادامه مطلب به بررسی این موضوع میپردازیم.
🔰برای اطلاع از دستگاه ليزر تيتانيوم 2021 باما تماس بگیرید.🔰
آیا برای افراد با بیماری های خاص، لیزر مو خطر دارد؟
همه بیماری های پوستی ممکن است. در میزان اثربخشی لیزر بر روی موهای زائد تأثیر داشته باشند! بیماری هایی مانند؛ پسوریازیس، کلوئید، لوپوس، هیرسوتیسم، لنتیگو و… میتوانند در این زمینه مشکلساز میشوند.
درواقع؛ این روش برای افراد با بیماری های ذکر شده درخط قبل، میتواند باعث تحریک شدن پوست و عود کردن بیماری شود. همچنین؛ در برخی موارد ایجاد زخم و سوختگی و حتی گوشت اضافه هم میشود. مثلا؛ در بیماری لوپوس به دلیل حساسیت فرد به نور، مضر بوده. در بیماری کلوئید هم به علت، تحریک پوست منجر به ایجاد گوشت اضافه خواهد شد.
++ بهترین روش قبل از اقدام به لیزر مو این است. که اگر مبتلا به هرگونه بیماری پوستی هستید. باید با متخصص پوست و مو مشورت کنید. تا مطمئن شوید که برایتان ضرری نداشته باشد.
در مبتلایان به کمکاری یا پرکاری تیروئید، از آنجایی که این افراد معمولاً دچار مشکلاتی همانند، مشکلات پوستی و ریزش موی شدید بوده. و رشد موهای سر و بدنشان به شکل عادی نیست.. پس؛ بهتر است تا زمان مشورت با پزشک از لیزر دست نگه دارند.
لیزر برای بیماران مبتلا به، لیکن پلانوس هم ممکن است ضرر داشته باشد. این بیماری نوعی نقص خودایمنی بوده. استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد میتواند باعث تحریک سیستم ایمنی شود. و مشکلاتی ازجمله؛ عفونت های پوستی و آلرژی به وجود بیاورد.
آیا لیزر برای افراد مبتلا به اختلالات هرمونی ضرر دارد؟
بله! ممکن است مشکلساز باشد. سندروم تخمدان پلی کیستیک، یائسگی، بیماریهای فوق کلیوی، مصرف داروهای خاص، هیرسوتیسم و… از جمله این موارد میباشند. مثلا؛ در تخمدان پلی کیستیک، لیزر مو زائد باعث آسیبرسانی به پوست بدن شده. و ممکن است. باعث ایجاد آکنه و رشد بیشتر موهای زائد هم شود.
در بیماری ها و اختلالات فوق کلیوی رشد موها در نواحی خاصی از بدن افزایش یافته. و به همین دلیل، لیزر در این بیماران انجام نمیشود. مصرف بعضی از داروهای خاص که روی سطوح هورمون های بدن تأثیر میگذارند. هم لیزر را برای افراد ممنوع میکند. همچنین در هنگام یائسگی به علت افزایش سطح تستسترون بدن و کاهش استروژن ضخامت و میزان موهای زائد افزایش می یابد.
مصرف برخی از داروهای خاص
لیزر موهای زائد ممکن است برای افرادی که گروه خاصی از داروها را مصرف میکنند، نامناسب باشد. برای مثال؛ اگر برای افزایش حجم موهای خود ماینوکسیدیل مصرف میکنید. بهتر است. تا پایان دوره مصرف، از لیزر پرهیز کنید. اگرکه؛ آکوتان مصرف میکنید. بهتر است از لیزر موهای خود دست نگه دارید! چون این روش اثربخشی آکوتان را به شدت کاهش میدهد. آکوتان حساسیت پوست را افزایش میدهد. و به این علت، باعث میشود، کوچک ترین تحریک هم زخم و سوختگی ایجاد کند.
🔰برای اطلاع از دستگاه ليزر موهاي زائد پالاديوم سه طول موج الكساندرايت دايود انديگ ٢٠٢٢ به شماره های ذکر شده، مراجعه کنید.🔰
همچنین؛ لیزر موهای زائد برای کسانی که از داروهای حاوی ترکیبات طلا استفاده میکنند، نیز مضر است. مصرف داروهای مکمل، رقیقکنندههای خون و یا ویتامینهایی مثل، ویتامین E هم میتواند نتیجه لیزر را تحت تأثیر قرار داده. و نتیجه منفی ایجاد کند.
افراد با پوست آسیبدیده و حساس
مثلا افرادی که روی پوست خود آکنه دائمی، عفونت، اگزما و یا جوشهای چرکی دارند. هرگز نباید از لیزر استفاده کنند! زیرا؛ باعث پخش شدن عفونت در سطح پوست و حتی در خون خواهد شد. به علاوه، وجود زخم باز در نواحی که قصد لیزر کردن آن را دارید. نیز تأثیر منفی به دنبال خواهد داشت. چون موجب آسیب بیشتر به پوست میشود.
داشتن عفونتهای فعال همانند، تبخال هم روی فرآیند لیزر موهای زائد تأثیر منفی میگذارد. همچنین؛ حرارت ناشی از لیزر میتواند تبخال فعال را از قبل هم بدتر کند. و روی پوست تأثیرات بسیار بدی بگذارد.
در دوران بارداری و شیردهی نیز، ازجمله شرایط هایی محسوب میشود. که لیزر موهای زائد میتواند برای آن آسیبرسان باشد. به این دلیل که، از مهمترین و حساس ترین دوره های زندگی بانوان بوده. و برای جلوگیری از هرگونه آسیب به مادر یا فرزند باید از هر ریسکی دوری نمود.
اگرکه به تازگی با سولاریوم، حمام آفتاب و یا اسپریهای برنزهکننده، پوست خود را برنزه و تیره کردهاید. بهتر است. به هیچ وجه سمت لیزر موهای خود نروید! زیرا این روش روی پوستهای برنزه و حساس جای سوختگی و اسکار و تاول ایجاد میکند.